/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Săptămâna viitoare vor fi organizate alte opt curse charter pentru cetățenii moldoveni aflați peste hotare

missing
24 aprilie 2020, ora 10:30

Alte opt curse charter vor fi organizate pentru moldovenii aflați peste hotare care doresc să revină în țară. Acestea vor fi operate în perioada 27 aprilie – 3 mai din următoarele orașe: Milano, Paris, Istanbul, Larnaca, Moscova, Dublin, Roma și Londra. 

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE), 1440 de cetățeni moldoveni au fost înscriși pe listele de așteptare ale misiunilor diplomatice. Prioritate au studenții, persoanele aflate la tratament medical și cetățenii aflați în dificultate.

Foto: MAEIE

 

Operatorul aerian ce urmează să opereze cursele charter în perioada 27 aprilie – 3 mai este „WIZZ AIR”. Compania a stabilit prețuri mai mici decât cele pe care le-au propus operatorii naționali „Fly One” și „Air Moldova” pentru unele curse efectuate anterior.

Vedeți mai jos prețurile pentru fiecare zbor operat de „WIZZ AIR”:

MAEIE îndeamnă cetățenii să se informeze despre zborurile charter efectuate în scopul repatrierii, exclusiv din surse oficiale, în special de pe pagina web a Autorității Aeronautice Civile (www.caa.md), a Guvernului (www.gov.md), a Ambasadei sau Consulatului General al Republicii Moldova din țara de reședință.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram