Începând de luni, 27 aprilie, se permite deschiderea tuturor unităților comerciale, nealimentare, de toate tipurile. Excepție vor face piețele și centrele comerciale. Decizia a fost luată la ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

De la haine, electrocasnice sau librării… Pentru toate aceste tipuri de activități se permite reluarea comerțului începând cu data de 27 aprilie, cu excepția piețelor și centrelor comerciale – acolo aglomerația este mai mare și riscul este mai mare”, a spus președintele Dodon.

Totodată, restaurantele și unitățile de alimentație rămân închise.

Șeful statului a remarcat că aceste măsuri nu înseamnă că populația trebuie să se relaxeze și a îndemnat oamenii să respecte în continuare toate recomandările medicilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!