Un cutremur a fost simțit cu câteva minute în urmă în R. Moldova. Potrivit seismologilor români, cutremurul a avut magnitudinea 5 pe scara Richter și s-a produs în zona seismică Galați, la o adâncime de 23 km. 

Potrivit datelor anunțate de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România, cutremurul s-a produs la 162 km de Chișinău.

Totuși, acesta s-a simțit destul de puternic în capitala R. Moldova. Mii de oameni au scris imediat pe rețelele sociale că a fost cutremur, iar cei care locuiesc în blocuri înalte au spus că s-au speriat și s-au pregătit să iasă afară, după ce au fost „scuturați bine” de seism.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!