Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 940: Bombă peste azil și Telegram interzis! Rusia amenință Moldova, iar Kievul respinge oferta Poloniei

/FOTO VIDEO/ Bărbatul, amendat după ce a fost surprins în parcul „Valea Morilor”, a protestat în fața Ministerului de Interne

missing
25 aprilie 2020, ora 18:56

Bărbatul care a fost reținut de polițiști pe data de 7 aprilie, pentru că a fost suprins în parcul „Valea Morilor”, a protestat. Echipat cu mască, mănuși și două pancarte bărbatul a venit în fața Ministerului de Interne. El se arată nemulțumit de acțiunile întreprinse de oamenii legii și consideră un abuz din partea autorităților.

„Protestez pentru abuzurile care au fost comise și în speranța că o să anuleze amenzile puse pe nedrept. Dacă nu este aici dreptate, o să mă duc și la alte ministere”, spune Andrei Chirtoaca.

Bărbatul afirmă că a fost amendat cu 25 de mii de lei pe nedrept. Acesta crede că nu ar fi încălcat nicio legislație.

„Am fost amendat când mă întorceam acasă. Era data de 7 aprilie și am decis să „scurtez” drumul și am mers prin parcul „Valea Morilor”. Am fost amendat fără a-mi explica cineva ceva. Am fost amendat cu 25 de mii de lei. Eram în parc două persoane și eram la distanță una de alta. Eu am cerut avocat, însă am fost refuzat”, a mai afirmat bărbatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.