/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Facebook a lansat Messenger Rooms şi a anunţat opţiuni noi care vor fi disponibile pe platformele companiei

missing
26 aprilie 2020, ora 13:28

Facebook a lansat vineri Messenger Rooms, un serviciu ce permite realizarea de apeluri video de grup, şi a anunţat opţiuni noi care vor fi disponibile pe platformele companiei, în contextul în care, în ultima perioadă, cererea pentru conţinut video transmis în timp real a fost tot mai mare, scrie agerpres.ro.

Apelurile video Messenger Rooms pot fi create prin intermediul Messenger sau Facebook, iar cei care le găzduiesc pot invita pe oricine să participe, indiferent dacă participanţii au sau nu cont de Facebook. În curând, acestea vor permite participarea a până la 50 de persoane simultan, fără o limită de timp, precizează compania într-un comunicat de presă.

Iniţiatorii unui apel video prin Messenger Rooms îl pot distribui pe Facebook, în Noutăţi, Grupuri sau Evenimente, astfel încât să fie cât mai uşor pentru participanţi să se alăture. În curând, acest tip de apel video va putea fi creat şi din Instagram Direct, WhatsApp şi Portal.

Mai multe detalii vedeți aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram