/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

18 pacienți cu COVID-19 sunt în stare extrem de gravă, la respirație artificială

missing
27 aprilie 2020, ora 09:46

533 de pacienți internați în spital cu infecție de coronavirus se află în stare de gravitate medie, iar 18 în stare extrem de gravă, fiind conectați la aparate pentru respirație artificială, anunță ministra Sănătății în această dimineață. Restul pacienților se află în stare satisfăcătoare. 

Totodată, numărul persoanelor declarate tratate în R. Moldova a ajuns la 925, ieri fiind externate din spitale 30 de persoane.

Viorica Dumbrăveanu a precizat că medicii de la urgență lucrează în regim alert. În ultimele 24 de ore, ambulanțele au fost la 1 634 de chemări.

În total, până astăzi, în R. Moldova au fost realizate  18 799 de teste pentru identificarea coronavirusului. O parte au fost efectuate repetat la pacienți, înainte de externare sau pentru a confirma infecția.

La domiciliu, se tratează în prezent de coronavirus 354 de persoane. Acestea au simptome ușoare ale infecției și se află sub supravegherea  medicilor de familie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram