/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Un sector al drumului de centură din capitală ar putea fi construit până în 2024. Promisiunile primarului Ceban

missing
27 aprilie 2020, ora 23:37

Un sector al viitorului drum de centură al orașului Chișinău, cel care va uni localitățile Colonița și Sângera, ar putea fi construit până în 2024, atunci când primarul capitalei, Ion Ceban, își va încheie mandatul. 

Despre aceasta a declarat Ion Ceban în emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

De noi depinde ceea ce i-am propus Guvernului. Să luăm sectorul cinci al acestui drum de centură în gestiune, între localitățile Colonița și Sângera. Noi deja am discutat cu instituțiile financiare internaționale, dar acesta este un proces destul de lung de discuții. Minim un an pentru ca proiectul să treacă”, a spus Ceban.

Amintim că Rusia a promis să ofere un credit de 500 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unor proiecte de infrastructură în R. Moldova. Revenit de la Moscova, în toamna anului trecut, premierul Ion Chicu s-a lăudat că „țara se va transforma în șantier”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram