Deputata Partidului Demnitate și Adevăr Inga Grigoriu o acuză pe Maia Sandu că își asumă meritul pentru ajutorul din partea României și de de „manipulare a opiniei publice”.

Acuzațiile vin după ce lidera PAS a scris ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire față de România pentru sprijinul acordat în lupta cu pandemia.

Tocmai am vorbit cu Prim-ministrul României, domnul Ludovic Orban, și i-am mulțumit frumos pentru sprijinul anunțat de…

Publicată de Maia Sandu pe Luni, 27 aprilie 2020

Constat cu stupoare că dezideratul nostru care părea până nu demult unul comun pentru forțele autentic pro-europene și anume de a oferi cetățenilor noștri o nouă clasă politică curată, sinceră și onestă nu mai reprezintă un deziderat comun.
Constat cu regret că unii nu au rezistat acestei tentații – de a manipula opinia publică. Că au prins la curaj în folosirea din gros a populismului, isterizarea societății și utilizarea acelorași instrumente ca și precedenții, cât și a actualilor.
Constat cu dezamăgire că acei promotori ai noii clase politice au ales pentru sine calea cea mai ușoară – să delecteze urechile și ochii cetățenilor noștri cu merite ce nu le aparțin.
Dar cel mai trist este să prezinți, din nume propriu, o decizie a celui mai important partener de dezvoltare al R. Moldova, de parcă acțiunile sau inAcțiunile anterioare s-ar fi uitat. Ni se crează tuturor o impresie, de parcă cineva de la Chișinău poate da indicații unui stat membru al Uniunii Europene”, a scris Grigoriu.

Maia Sandu nu a venit deocamdată cu o reacție la acuzațiile Ingăi Grigoriu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!