/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Substația de Asistență Medicală Urgentă Râșcani, plasată în carantină

missing
28 aprilie 2020, ora 10:31

Substația de Asistență Medicală Urgentă Râșcani din capitală a fost plasată de ieri în carantină. Toți colaboratorii se află în autoizolare la domiciliu pentru următoarelor două săptămâni.
Angajații stației care s-au infectat cu COVID-19 sunt internați în spitale și primesc tratamentul corespunzător.

Tot personalul a fost testat la coronavirus, iar persoanele care au rezultatele negative au fost plasate în carantină la domicilii, pentru a evita posibilitatea infectării și răspândirii virusului COVID-19.

Solicitările care vor parveni la stația de asitență medicală urgentă vor fi deservite de echipele din cadrul SAMU Ciocana și Centru al Departamentului regional de AMU Chișinău. Cetățenii vor primi primul ajutor medical calificat, dau asigurări autoritățile.

Ieri, ministra Sănătății a aunțat că 14 angajați ai  Substației de Asistență Medicală Urgentă Râșcani au fost confirmați cu coronavirus.

Un nou focar de coronavirus. 14 angajați ai SAMU Râșcani din capitală au fost confirmați la COVID-19

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram