/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Andrei Năstase: Maia Sandu i-a promis Platformei DA că la următoarele prezidențiale mă va susține pe mine

29 aprilie 2020, ora 21:12

Liderul Partidulu Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, spune că lidera PAS, Maia Sandu, i-a promis vara trecută că va susține candidatul PPDA la următoarele prezidențiale și anume candidatura lui.

Și eu încă mai aștept ca doamna Sandu să se țină de cuvând așa cum m-am ținut eu în 2016 pentru că am demonstrat de-a lungul timpului că contează foarte mult cuvântul dat, repsectat, și nu atât între noi, politicienii, contează pentru cei care ne privesc. Cei care ne privesc trebuie să înțeleagă că au în fața lor niște politicieni care știu să-și țină cuvântul, știu să-și respecte angajamentele unul față de altul, dar mai ales angajamentele față de cetățeni”, a declarat politicianul la emisiunea „Secretele puterii” de la Jurnal TV.

Politicianul spune că PPDA are deja un candidat pentru următoarele prezidențiale, făcând referire la persoana lui.

Andrei Năstase spune că nu comunică cu PAS așa cum și-ar dori, dar că vina nu o poartă membrii PPDA. Potrivit lui, decizia ca blocul ACUM să se destrame aparține anume membrilor PAS.

Anterior Maia Sandu nu a dat de înțeles că ar fi gata să îl susțină pe Andrei Năstase la următoarele alegeri prezidențiale care ar urma să aibă loc în toamna acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram