Breaking news/LIVE TEXT/ Ediție Specială la TV8: Șanse mari pentru turul II la prezidențiale! Cum s-a votat la referendum

Tragedie la Ialoveni. O adolescentă de 14 ani și-a pus capăt zilelor într-o anexă a gospodăriei

missing
29 aprilie 2020, ora 20:07

O adolescentă în vârstă de 14 ani raionulIaloveni și-a pus capăt zilelor. Fata este din localitatea Văsieni și a fost găsită moartă într-o anexă a gospodăriei chiar de mama ei. 

Sesizarea la serviciul 112 a făcut-o o femeie, care a comunicat că vecina ei și-ar fi depistat fiica strangulată în una din anexele gospodăriei.

Potrivit poliției, minora este din familie completă, tatăl acesteia fiind plecat la muncă peste hotare. „Fiind examinată de medicul legist pe corpul acesteia nu s-au depistat urme de moarte violentă decât șanțul de strangulare”, a nunțat Poliția.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele, dar și motivul care ar fi determinat-o pe minoră să recurgă la acest gest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.