/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Amenzi de 136 mii lei pentru o femeie care vinde fructe și legume pe stradă. A fost penalizată de 46 de ori

missing
29 aprilie 2020, ora 11:33

Pretura sectorului Ciocana a solicitat intervenția Poliției pentru a penaliza o femeie care vinde neautorizat fructe și legume pe strada Alecu Russo și care refuză să se conformeze cerințelor autorităților de a nu-și mai vinde marfa în stradă, mai ales în perioada stării de urgență instituită în țară.

Femeia a primit ultima oară o amendă pentru că vindea ceapă verde și acțiunile Poliției au fost criticate în spațiul public. Poliția capitalei a plasat un video în care vicepretorul sectorului Ciocana, Dorian Istrati, povestește că femeia comercializează neautorizat fructe și legume, în special citrice, încă din anul 2018 și a fost amendată de nenumărate ori.

Conform datelor cazierului contravențional, până acum, pe numele femeii au fost întocmite 46 de procese-verbale, care stabilesc amenzi în sumă de 136 de mii de lei, dar au fost achitate doar patru amenzi în sumă de 3000 de lei.

Potrivit oamenilor legii, femeia cumpăra marfa de la piața angro, o depozitează în microbuz și o vinde ilegal în sectorul Ciocana. Despre ceapa verde, femeia a spus că o crește în propria grădină de pe lângă casă, dar s-a dovedit a fi o minciună.

Polițiștii s-au deplasat în comuna Tohatin, unde locuiește femeia și au constatat că în curtea casei este doar o seră veche din care a rămas doar carcasa din metal și nu se cultivă nimic pe terenul de lângă casă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram