/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Alte cinci decese din cauza Covid-19, înregistrate astăzi. Este vorba despre o femeie și patru bărbați

missing
30 aprilie 2020, ora 10:02

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre înregistratrea a încă cinci decese provocate de Covid-19. Este vorba despre o femeie din Fălești și patru bărbați. 

Un bărbat de 63 ani, din Chişinău, care a pierdut lupta cu boala a fost transferat de la Spitalul „Arhanghelul Mihail” la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 22 aprilie, în stare foarte gravă. Acesta suferea de hipertensiune arterială de gradul II, diabet zaharat și obezitate de gradul III.

Într-un alt caz este vorba despre bărbat în vârstă de 68 ani, din Bălţi. Victima a fost transferată de la Spitalul Raional Bălţi la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 21 aprilie, în stare foarte gravă. Și acesta avea cumulativ mai multe probleme de sănătate: hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II.

COVID -19 a răpit viața unei femeie de 68 ani, din Făleşti, care suferea de hipertensiune arterială de gradul II, insuficienţă respiratorie și insuficienţă cardiacă. Aceasta a fost internată în spital acum două zile, în stare foarte gravă.

A decedat și un bărbat de 72 ani, din Cantemir. Acesta a fost internat în cadrul Spitalului Raional Cantemir, pe data de 3 aprilie. El suferea de boală psihiatrică și boli somatice.

A fost înregistrat și un deces a unui bărbat de 70 de ani, din Bălți. Acesta avea mai multe probleme de sănătate: hipertensiune arterială de gradul III și boală cardiovasculară. El a fost internat pe data de 28 aprilie, în stare gravă la Spitalul Clinic din Bălți.

Până astăzi, în Republica Moldova au decedat 116 persoane de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram