Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 948: Alertă din Moldova, atac la Kiev și întâlnire Trump-Zelenski! Bloomberg: „Ucraina e în pericol”

Guvernul României urmează să aprobe astăzi ajutorul pentru Republica Moldova , în lupta împotriva COVID-19

missing
30 aprilie 2020, ora 09:06

Guvernul României urmează să aprobe astăzi proiectul de acordarea ajutorului Republicii Moldova. În ordinea de zi este prevăzut proiectul de transferare în contul Ministerului Sănătăţii din România a sumelor necesare realizării donaţiilor de echipamente de protecţie şi de alte materiale medicale necesare, scrie Agerpres.ro.

“Guvernul României va face, în perioada imediat următoare, în beneficiul cetăţenilor Republicii Moldova, o serie de donaţii de echipamente de protecţie şi alte materiale medicale necesare în contextul pandemiei COVID-19. În acest sens, în şedinţa de Guvern de joi, 30 aprilie, vor fi alocate în contul Ministerului Sănătăţii sumele necesare realizării donaţiilor menţionate”, se arată în comunicat citat de Agerpres.

Tot azi în Republica Moldova urmează să vină și echipa de medici din România, care va activa în spitalele din țara noastră cirac două săptămâni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.