Compania „Iute Credit” a achitat, la bugetul statului, în avans cu șase luni pentru anul 2020, taxe și impozite în valoare de nouă milioane lei. Decizia a fost luată ținându-se cont de situația dificilă generată de pandemia de coronavirus, când statul înregistrează cheltuieli majore.

Crizele reprezintă provocări pentru fiecare societate. Provocări ce trebuie depășite cu multă responsabilitate, maturitate și solidarizare. Mai ales acum, în această perioadă de pandemie, fără precedent.

„Responsabilitatea comună e piatra de temelie pentru orice societate aflată în dificultate, or această perioadă, prin care trecem cu toții, e o adevărată provocare. Depinde de fiecare în parte cum gestionăm aspectele acestei crize, dar, îndeosebi,  depinde de noi cum vom ieși din acest impas. Mai puternici, mai determinați, mai uniți și, nu în ultimul rând, mai receptivi la nevoile cu care se confruntă societatea noastră. Achitarea taxelor în avans este un alt gest de solidaritate.”, a declarat Lilian Guzun, CEO „Iute Credit” Moldova.

În vederea depășirii perioadei de criză, „Iute Credit” Moldova a organizat și alte acțiuni sociale care au avut drept scop susținerea persoanelor vulnerabile. În acest moment este derulată și Campania „Bunicilor, stați acasă!”, în cadrul căreia, reprezentanți ai companiei, echipați cu produse alimentare, de igienă și articole sanitare, vizitează persoanele în etate pentru a le acorda sprijinul necesar. La începutul lunii martie, „Iute Credit” a oferit suport financiar Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Despre „Iute Credit” Moldova

„Iute Credit” este o companie de micro-finanțare de nivel internațional, cu sediul în Estonia, care își desfășoară activitatea pe piețele din Moldova, Macedonia, Albania, Kosovo, Bulgaria și Bosnia și Herțegovina. Misiunea „Iute Credit” este de a fi cel mai rapid si cel mai confortabil furnizor de împrumuturi.

„Iute Credit” a fost înființat în Republica Moldova în 2008. În acest moment, are peste 300 mii de clienți, fiecare a treia familie din Moldova beneficiind de serviciile „Iute Credit”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!