/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

„Iute Credit” a plătit în avans impozite și taxe în valoare de nouă milioane de lei

missing
30 aprilie 2020, ora 12:01

Compania „Iute Credit” a achitat, la bugetul statului, în avans cu șase luni pentru anul 2020, taxe și impozite în valoare de nouă milioane lei. Decizia a fost luată ținându-se cont de situația dificilă generată de pandemia de coronavirus, când statul înregistrează cheltuieli majore.

Crizele reprezintă provocări pentru fiecare societate. Provocări ce trebuie depășite cu multă responsabilitate, maturitate și solidarizare. Mai ales acum, în această perioadă de pandemie, fără precedent.

„Responsabilitatea comună e piatra de temelie pentru orice societate aflată în dificultate, or această perioadă, prin care trecem cu toții, e o adevărată provocare. Depinde de fiecare în parte cum gestionăm aspectele acestei crize, dar, îndeosebi,  depinde de noi cum vom ieși din acest impas. Mai puternici, mai determinați, mai uniți și, nu în ultimul rând, mai receptivi la nevoile cu care se confruntă societatea noastră. Achitarea taxelor în avans este un alt gest de solidaritate.”, a declarat Lilian Guzun, CEO „Iute Credit” Moldova.

În vederea depășirii perioadei de criză, „Iute Credit” Moldova a organizat și alte acțiuni sociale care au avut drept scop susținerea persoanelor vulnerabile. În acest moment este derulată și Campania „Bunicilor, stați acasă!”, în cadrul căreia, reprezentanți ai companiei, echipați cu produse alimentare, de igienă și articole sanitare, vizitează persoanele în etate pentru a le acorda sprijinul necesar. La începutul lunii martie, „Iute Credit” a oferit suport financiar Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Despre „Iute Credit” Moldova

„Iute Credit” este o companie de micro-finanțare de nivel internațional, cu sediul în Estonia, care își desfășoară activitatea pe piețele din Moldova, Macedonia, Albania, Kosovo, Bulgaria și Bosnia și Herțegovina. Misiunea „Iute Credit” este de a fi cel mai rapid si cel mai confortabil furnizor de împrumuturi.

„Iute Credit” a fost înființat în Republica Moldova în 2008. În acest moment, are peste 300 mii de clienți, fiecare a treia familie din Moldova beneficiind de serviciile „Iute Credit”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram