Fostul șef al Procuraturii Anticorupți, Viorel Morari, spune că actualul procuror general Alexandr Stoianoglo îi trimitea mesaje de felicitare de sărbători. Stoianoglo l-a invitat și la cafea pe Viorel Morari, invitație pe care fostul procuror-șef Anticorupție a acceptat-o.

Viorel Morari și-a arătat telefonul, în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, în care a arătat trei mesaje pe care le-a primit de la Alexandr Stoianoglo.

Dumnealui mă felicita. Probabil că mare stimă și respect avea față de mine că îmi trimitea mesaje. Atunci, probabil, nu știa că eu sunt procuror, cum afirmă acum, că lucram la comandă sau admit anumite încălcări în desfășurarea activității profesionale”, a afirmat Viorel Morari.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție spune că a fost invitat la cafea de către Stoianoglo pentru ca să discute anumite aspecte ce țineau de un dosar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!