/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Viorel Morari spune că a primit mesaje de la actualul procuror general. Ce îi transmitea Stoianoglo

30 aprilie 2020, ora 21:04

Fostul șef al Procuraturii Anticorupți, Viorel Morari, spune că actualul procuror general Alexandr Stoianoglo îi trimitea mesaje de felicitare de sărbători. Stoianoglo l-a invitat și la cafea pe Viorel Morari, invitație pe care fostul procuror-șef Anticorupție a acceptat-o.

Viorel Morari și-a arătat telefonul, în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, în care a arătat trei mesaje pe care le-a primit de la Alexandr Stoianoglo.

Dumnealui mă felicita. Probabil că mare stimă și respect avea față de mine că îmi trimitea mesaje. Atunci, probabil, nu știa că eu sunt procuror, cum afirmă acum, că lucram la comandă sau admit anumite încălcări în desfășurarea activității profesionale”, a afirmat Viorel Morari.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție spune că a fost invitat la cafea de către Stoianoglo pentru ca să discute anumite aspecte ce țineau de un dosar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram