/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Alte două persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de Covid - 19! Ultimul bilanț al morților

missing
02 mai 2020, ora 10:58

Alte două persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de virusul Covid – 19. Numărul moldovenilor care și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu coronavirus a ajuns, astfel, la 124.

Cele mai recente victime ale coronavirusului sunt o femeie din Cahul și un bărbat din Fălești.

Femeia în vîrstă de 69 de ani, fusese internată pe 18 aprilie la Spitalul raional Cahul. Aceasta suferea de insuficiență hepato – renală.

Decesul cu numărul 124 este un bărbat de 66 de ani din Fălești. El era internat la spitalul din Bălți din 28 aprilie și s-a stins azi. Pacientul avea inclusiv diabet de tip doi, hipertensiune arterială și obezitate de gradul trei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram