Breaking news/HARTĂ/ Referendum 2024: Cum au votat moldovenii din țară. Statistica pe raioane

Un ministru din Guvernul Chicu, diagnosticat cu o formă ușoară de coronavirus

missing
02 mai 2020, ora 12:11

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a fost diagnosticat cu o formă ușoară de coronavirus. Despre această a anunțat însuși Voicu pe pagina sa de Facebook.

„Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19”, a scris Pavel Voicu.

Ministrul de Interne nu a fost spitalizat, acesta fiind izolat la domiciliu, în stare satisfăcătoare.

„Dau asigurări că acest fapt nu influențează sub nici o formă activitățile Ministerului pe care îl conduc, toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme”, a mai menționat Pavel Voicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.