Război în Ucraina, ziua 280: Bombă la Ambasada Kievului din Spania și reuniune NATO în România. UE va înființa un tribunal special

/VIDEO/ Ultima oră! Pavel Filip, după o ședință de 7 ore în care s-au analizat problemele din PDM: „Am ajuns la un numitor comun. Vom fi mai activi în coaliție”

04 mai 2020, ora 16:36

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a făcut declarații pentru presă după ședința pe care au avut-o democrații timp de 7 ore la Parlament. Politicianul a spus că au fost multe subiecte de discutat, dar a negat informațiile apărute în presă precum că urmează a fi destituit de la conducerea formațiunii.

„S-au supus analizei plecările unor colegi din partid. Am făcut și concluziile necesare.  Un subiect important a fost și activitatea noastră în coaliția de guvernare, relația noastră cu partenerii de guvernare. ..Chiar dacă nu este simplu, până la urmă am găsit un numitor comun și vom fi mai activi în activitatea parlamentară și în această coaliție”, a declarat Filip.

Întrebat dacă zvonurile privind plecarea sa din funcția de președinte al PDM sunt adevărate, atât Filip cât și președintele de onoare al partidului Dumitru Diacov, care stătea alături, au zâmbit.

„Chiar adacă avem discuții în contradictoriu…nu am avut discuții la acest capitol”, a punctat Filip.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram