Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a făcut declarații pentru presă după ședința pe care au avut-o democrații timp de 7 ore la Parlament. Politicianul a spus că au fost multe subiecte de discutat, dar a negat informațiile apărute în presă precum că urmează a fi destituit de la conducerea formațiunii.

„S-au supus analizei plecările unor colegi din partid. Am făcut și concluziile necesare.  Un subiect important a fost și activitatea noastră în coaliția de guvernare, relația noastră cu partenerii de guvernare. ..Chiar dacă nu este simplu, până la urmă am găsit un numitor comun și vom fi mai activi în activitatea parlamentară și în această coaliție”, a declarat Filip.

Întrebat dacă zvonurile privind plecarea sa din funcția de președinte al PDM sunt adevărate, atât Filip cât și președintele de onoare al partidului Dumitru Diacov, care stătea alături, au zâmbit.

„Chiar adacă avem discuții în contradictoriu…nu am avut discuții la acest capitol”, a punctat Filip.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!