Din data de 1 iunie, la Oasis Apartments se scumpesc prețurile la m2. Dacă în mai Dumneavoastră mai puteți achiziționa un apartament la prețul de 850€/m2, din 1 iunie Oasis va costa 950€/m2.

După cum a anunțat Dezvoltatorul, la faza inițială a construcției, odată ce complexul va crește, prețurile de asemenea se vor mări. Potrivit angajaților, următoarea majorare se așteaptă în luna august.

Sună acum: 📞 060222956

Grăbiți-vă să achiziționați apartamentul de vis la cel mai convenabil preț.

De asemenea, Oasis anunță că au mai rămas doar două apartamente cu două camere și living cu priveliște spre centrul Chișinăului. Numai în această lună prima rată este de 10% – 6000 €.

Complexul este proiectat cu o infrastructură exclusivă: restaurant, centru SPA, sală de forţă, piscină, centru de dezvoltare a copilului și un parc cu o suprafață de un hectar în curtea blocurilor.

Investiți acum, cu gândul la ziua de mâine – alegeți complexul care vă pune pe tavă tot de ce aveți nevoie, economisindu-vă timpul și energia.

Sună acum: 📞 060222956

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!