/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

IMPORTANT: DE LA 1 IUNIE OASIS va costa mai scump

missing
05 mai 2020, ora 09:30

Din data de 1 iunie, la Oasis Apartments se scumpesc prețurile la m2. Dacă în mai Dumneavoastră mai puteți achiziționa un apartament la prețul de 850€/m2, din 1 iunie Oasis va costa 950€/m2.

După cum a anunțat Dezvoltatorul, la faza inițială a construcției, odată ce complexul va crește, prețurile de asemenea se vor mări. Potrivit angajaților, următoarea majorare se așteaptă în luna august.

Sună acum: ???? 060222956

Grăbiți-vă să achiziționați apartamentul de vis la cel mai convenabil preț.

De asemenea, Oasis anunță că au mai rămas doar două apartamente cu două camere și living cu priveliște spre centrul Chișinăului. Numai în această lună prima rată este de 10% – 6000 €.

Complexul este proiectat cu o infrastructură exclusivă: restaurant, centru SPA, sală de forţă, piscină, centru de dezvoltare a copilului și un parc cu o suprafață de un hectar în curtea blocurilor.

Investiți acum, cu gândul la ziua de mâine – alegeți complexul care vă pune pe tavă tot de ce aveți nevoie, economisindu-vă timpul și energia.

Sună acum: ???? 060222956

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram