Băieții de la Zebra Show, Pavel Sîrbu, Civirjic Ivan, Iuhtimovschi Eugen și Dumitru Roman alias Baton, vor susține un eveniment online caritabil, „#210. Umor în Ajutor”.

„#210. Umor în Ajutor” va aduce hazul în casele celor care au nevoie să iasă din monotonia preocupărilor cotidiene. Dar, dincolo de umorul de care avem cu toții nevoie și care va fi asigurat de îndrăgiții băieți de la Comedy Zebra Show, stă și o cauză nobilă. Scopul evenimentului este acela de a colecta mijloace bănești pentru a asigura pe timp de pandemie prânzuri zilnice persoanelor dezavantajate din municipiul Chișinău. Donând doar 210 lei, puteți ajuta un om bătrân să primească aceste prânzuri timp de o săptămână, direct la domiciliu. Tot ce trebuie să faceți ca să contribuiți la campania „Comunitatea Contează” pe site-ul iTicket.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement din Republica Moldova, MĂR și iTicket, în colaborare cu Fundația Regina Pacis și Inițiativa Împreună Împotrivă Covid-19 / Инициатива Вместе Против Covid-19. De mai bine de o lună, prin intermediul campaniei #210. Comunitatea Contează!, persoanele dezavantaje primesc zilnic câte un prânz cald la domiciliu.

„Dorim să susținem și în continuare beneficiarii campaniei și să fim mai aproape de întreaga comunitate. Și ne-am gândit că, prin umor și bunătate, putem depăși toate greutățile. Astfel, prin zâmbet, vom oferi ajutor persoanelor în etate, dar și celor nevoiașe”, susțin organizatorii evenimentului.

Evenimentul se va desfășura LIVE joi, 7 mai, ora 19:00, pe paginile de Facebook iTicketComedy Zebra ShowPrivesc.Eu.

Pagina de Facebook a evenimentului o găsiți aici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!