/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/DOC/ Angajații spitalului clinic al MSMPS ar fi fost obligați să-și ia concediu din cont propriu. Vovc: „Este inadmisibil”

missing
06 mai 2020, ora 19:37

Angajații Spitalului clinic al Ministerului Sănătății ar fi fost obligați să-și ia concediu din cont propriu pentru perioada cât în cadrul instituției va fi făcută dezinfectarea. Cel puțin așa susține deputatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr Liviu Vovc. Potrivit lui, acest lucru este inaccesibil și i-a cerut ministerului explicații pe marginea acestui caz.

Am aflat cu stupoare că la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale o parte din angajații instituției au fost obligați să își ia concediu din cont propriu din cauza că la această instituție a fost inițiată dezinfectarea instituției. E salutabilă dezinfectarea, dar e inadmisibil un astfel de comportament față de cadrele medicale”, a scris parlamentarul pe o rețea de socializare.

Deputatul a expediat și o solicitare la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prin care cere explicații pe marginea acestui caz, dar și „să oprească această ilegalitate”.

Liviu Vovc susține că dacă nu va fi soluționată problema, va sesiza Procuratura pe marginea acestui caz.

Șeful Spitalului clinic al Ministerului Sănătății, Gheorghe Țurcanu, nu ne-a răspuns la telefon pentru a oferi o explicație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram