Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, îl acuză pe președintele, Igor Dodon, că a comandat unele sondaje de opinie, ale căror rezultate le-a modificat în favoarea sa, înainte ca acestea să fie făcute publice. Despre aceasta politicianul a declarat astăzi în cadrul unui briefing de presă. 

Potrivit lui Renato Usatîi este vorba despre un sondaj de opinie prezentat în luna decembrie 2019, care a fost realizat de către compania „IMAS” și făcut la comanda agenției „Public Media Group”, „în interesul lui Igor Dodon”.

„Acest sondaj conține 173 de pagini, însă nu toate au fost făcute publice. Unele au fost excluse, iar altele au fost modificate”, a declarat Renato Usatâi.

Drept exemplu acesta a prezentat pagina cu nr.26 în care, potrivit politicianului, a fost exclus un răspuns la întrebarea „Ce părere aveți despre Guvernul Chicu”, care este în defavoarea actualei guvernări.

Contactată de redacție, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție la acest subiect.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!