/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Usatîi îl acuză pe Dodon că a ascuns unele date ale sondajelor de opinie, „făcute la comadă”, care sunt în defavoarea sa

missing
06 mai 2020, ora 15:13

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, îl acuză pe președintele, Igor Dodon, că a comandat unele sondaje de opinie, ale căror rezultate le-a modificat în favoarea sa, înainte ca acestea să fie făcute publice. Despre aceasta politicianul a declarat astăzi în cadrul unui briefing de presă. 

Potrivit lui Renato Usatîi este vorba despre un sondaj de opinie prezentat în luna decembrie 2019, care a fost realizat de către compania „IMAS” și făcut la comanda agenției „Public Media Group”, „în interesul lui Igor Dodon”.

„Acest sondaj conține 173 de pagini, însă nu toate au fost făcute publice. Unele au fost excluse, iar altele au fost modificate”, a declarat Renato Usatâi.

Drept exemplu acesta a prezentat pagina cu nr.26 în care, potrivit politicianului, a fost exclus un răspuns la întrebarea „Ce părere aveți despre Guvernul Chicu”, care este în defavoarea actualei guvernări.

Contactată de redacție, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram