/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO VIDEO/ Convoiul umanitar din România, întâmpinat sub podul de la Telecentru de unioniști și politicieni de dreapta. „Ar fi trebuit să fim în PMAN”

missing
07 mai 2020, ora 12:49

Convoiul umanitar din România a ajuns la podul de la Telecentru, acolo unde ajutoarele în lupta cu Covid – 19 urmează să fie recepționate de autoritățile de la Chișinpu. Evenimentul oficial este preconizat pentru ora 13:30, iar între timp cele 20 de camioane au fost întâmpinate de mai mulți oameni obișnuiți, unioniști și politicieni de dreapta, care critică vehement refuzul Guvernului ca evenimentul de recepționare a lotului umanitar să aibă loc la Chișinău.

„Evident că este o prostie că nu au lăsat camioanele să fie în PMAN și le-au alungat aici sub podul de la Telecentru unde înainte se făceau întreceri cu automobile. Mulțumim încă o dată României pentru acest gest, frumos, corect, făcut la împlinirea celor 30 de ani de la Podul de flori”, a spus liderul liberalilor, Dorin Chirtoacă într-un live pe Facebook.

Sub podul de la Telecentru se află și Octavian Țîcu și Vlad Țurcanu de la PUN, dar și deputatul Iurie Reniță.

„La podul de la Telecentru. Ar fi trebuit să fim in Piața Marii Adunări Naționale”, a scris Vlad Țurcanu.

Sursa foto: Vlad Țurcanu

Și deputații de la PAS sunt sub podul de la Telecentru, ca să întâmpine convoiul umanitar din partea României.

Foto: Doina Gherman/ Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram