/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Primarul Ion Ceban vrea să scoată la licitații terenuri municipale pentru construcții

missing
07 mai 2020, ora 21:13

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, spune că a propus colegilor săi să fie scoase la licitații terenuri municipale cu destinația de construcție sau privatizare. Potrivit lui, această mișcare ar aduce o sumă frumușică în buget.

Noi am propus colegilor din celelalte fracțiuni să scoatem la licitație terenuri municipale pentru cei care vor să construiască pentru că acoperirea ar fi de 240 de milioane din astfel de licitații și privatizări, inclusiv privatizarea sub casa persoanei x sau y”, a spus Ion Ceban la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Până când nu avem înțelegere pe această filieră și eu foarte mult îmi doresc să cred că nu este pur și simplu un blocaj politic într-un an electoral”, a continuat edilul.

Edilul spune că această obțiune este mai bună decât votarea la pachet în Consiliul Municipal Chișinău „câte 800 de decizii la o ședință”, din care, ulterior, nu se încasa nimic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram