/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Scenariu pus la cale la hotelul „Luna”? Un deputat prevede demisia lui Chicu azi sau maine

missing
07 mai 2020, ora 11:40

Opoziția bănuiește că premierul Ion Chicu și-ar putea anunța demisia astăzi sau mâine, pentru ca Igor Dodon să poată numi un nou Guvern, în condițiile în care Curtea Constituțională a hotărât astăzi că alegerile parlamentare anticipate pot fi organizate după data de 17 august în baza sistemului electoral proporțional. 

Deputatul Mihai Popșoi scrie că un asemenea scenariu putea fi pus la cale la hotelul „Luna”, unde s-au întâlnit duminică seara democrații cu „omul lui Dodon”.

Cică Chicu se gândește să demisioneze azi. Dodon spera la anticipate pe mixt. Socoteala de la Luna”, a scris Popșoi pe Facebook.

„Dacă azi sau cel târziu mâine Guvernul nu demisionează sau nu este demis, următoarele alegeri parlamentare pot avea loc doar pe baza sistemului electoral proporțional”, a scris și deputatul Sergiu Litvinenco.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram