Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

Absolvenții de liceu ar putea reveni la lecții după 15 mai, anunță Dodon. Cum vor fi examenele de Bacalaureat?

08 mai 2020, ora 11:01

Absolvenții de liceu ar putea reveni la lecții după date de 15 mai pentru a se pregăti intensiv de examenele de Bacalaureat, anunță astăzi Igor Dodon.

„Cred că ar fi bine înainte de BAC, două săptămâni sau 10 zile să reluăm activitțile în școli pentru cei care au BAC-ul pentru o pregătire intensivă. Noi știm care este calitatea lecțiilor online. Este mai proastă. De asta ar fi bine ca două săptămâni înainte de examene să permitem reluarea pregătirii în școli pentru liceeni”, a spus Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Șeful statului anunță că specialiștii analizează în prezent posibilitatea ca examenele de Bacalaureat să fie organizate în fiecare liceu și nu în centre unice, așa cum era până acum, pentru a evita aglomerația.

O decizie finală în acest sens va fi luată până la 15 mai, când se termină starea de urgență decretată în R. Moldova.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram