Absolvenții de liceu ar putea reveni la lecții după date de 15 mai pentru a se pregăti intensiv de examenele de Bacalaureat, anunță astăzi Igor Dodon.

„Cred că ar fi bine înainte de BAC, două săptămâni sau 10 zile să reluăm activitțile în școli pentru cei care au BAC-ul pentru o pregătire intensivă. Noi știm care este calitatea lecțiilor online. Este mai proastă. De asta ar fi bine ca două săptămâni înainte de examene să permitem reluarea pregătirii în școli pentru liceeni”, a spus Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Șeful statului anunță că specialiștii analizează în prezent posibilitatea ca examenele de Bacalaureat să fie organizate în fiecare liceu și nu în centre unice, așa cum era până acum, pentru a evita aglomerația.

O decizie finală în acest sens va fi luată până la 15 mai, când se termină starea de urgență decretată în R. Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!