politic

/DOC/ „Pro Moldova” propune opoziției să formeze un bloc împotriva Guvernului Chicu

08 mai 2020, ora 09:32
Distribuie:

Grupul „Pro Moldova” propune fracțiunilor din opoziție precum și deputaților din majoritatea parlamentară să constituie un bloc anti-guvernamental. Anunțul a fost făcut de către deputatul Andrian Candu pe rețelele sociale. 

Grupul „Pro Moldova” acuză Guvernul că a eșuat în gestionarea crizei din sănătate, recidivează și emite acte neconstituționale, a deraiat de la cursul european al țării, a uitat de cetățenii Republicii Moldova și în loc să acționeze a venit cu scheme, minciuni și șantaj.

„Facem un apel la unitate și chemăm, ca în locul actualei majorități parlamentare, să constituim o unitate de solidaritate. Împreună, într-un bloc anti-guvernamental, putem debarca această guvernare”, se arată într-o declarație.

Această propunere vine în contextul în care astăzi patru deputați au plecat din Partidul Democrat (PD) și au aderat la grupul „Pro Moldova”. Plecările din PD au loc după ce ieri Curtea Constituțională a declarat neconstituțional Acordul de împrumut cu Federația Rusă.

Foto: Facebook/ Andrian Candu

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram