Război în Ucraina, ziua 398: Tancuri donate și explozii la Kiev! Rusia avertizează Armenia, iar Zelenski are o profeție alarmantă

Grădinițele își vor relua activitatea pe rând, în dependență de starea din localități. La ce dată se vor deschide, în cel mai bun caz

08 mai 2020, ora 11:34

Autoritățile vor lua o decizie în privința redeschiderii grădinițelor până la 15 mai, când R. Moldova va ieși din starea de urgență decretată de Parlament. Totuși, președintele Igor Dodon anunță din timp că nu se vor deschide toate instituțiile preșcolare. Va fi luată în calcul situația epidemiologică din fiecare localitate.

„Este o problemă destul de mare. Cred că nu poate fi  o abordare pe toată țara. Probabil vom lua decizia pe raioane, în funcție de cazurile de infectare, Dacă noi vom vedea că în regiune nu sunt multe cazuri de infectare, nu sunt educatori infectați, atunci vom scoate restricțiile”, a explicat Igor Dodon.

Președintele susține că, în cel mai bun caz, primele grădinițe își vor relua activitatea de la 1 iunie.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram