/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Se răresc rândurile democraților în Parlament! Încă trei deputați părăsesc fracțiunea și partidul

08 mai 2020, ora 09:15

Se răresc rândurile deputaților în Parlament! Alți trei deputați au anunțat în această dimineață că părăsesc fracțiunea și partidul. Este vorba despre Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc și Oleg Sîrbu.

„În urma discuțiilor care au avut loc la ultima sedință a fracțiunii PD am înțeles definitiv că nu mai suntem o echipă, capabilă să facem față provocărilor de ultima oră, iar luptele interne duc la dezintegrarea acestei formațiuni politice!”, a scris Violeta Ivanov pe Facebook.

„Astăzi, împreună cu colegul Vladimir Vitiuc am decis să răspundem apelului fostului coleg Andrian Candu cu privire la necesitatea consolidării opoziției parlamentare în baza unui bloc de solidaritate națională. Nu mai avem timp de ezitări. Trebuie să acționăm prompt și urgent”, a adăugat deputata.

Până acum, de la PDM au plecat alți opt deputați: Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc care au format grupul „Pro Moldova”. Aceștia au fost urmați ulterior de Gheorghe Brașovschi și Ruxanda Glavan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram