/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Vladimir Voronin a decis când pleacă de la șefia PCRM. Cine-i va lua locul? „Ce, o să-l aduc pe Dodon, sau pe Mișa Ghimpu, sau pe Diacov?..”

missing
08 mai 2020, ora 10:56

Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, a decis că va ceda conducerea formațiunii politice la toamnă, în luna noiembrie, când este planificat congresul PCRM. Acesta spune că „E timpul deja…”

„Trebuie să am și soviste, trebuie să mă gândesc și la altceva, deja 26 de ani”, a spus liderul comuniștilor aseară, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Voronin zice că potențialul candidat care-i va lua locul va fi din rândul comuniștilor: „Ce credeți că o să-l aduc pe Dodon, sau pe Mișa Ghimpu? Deși nu, Mișa Ghimpu e bun băiat, pe Diacov, el pentru toate partidele e bun, el e pentru interes, acolo unde miroase a prăjit”, a zis președintele PCRM.

Partidul Comunișlor a fost fondat de Vladimir Voronin în anul 1994 și nu a avut vreun alt președinte decât actualul lider de partid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram