/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Chicu respinge categoric ideea preluării funcției de președinte PDM

missing
09 mai 2020, ora 16:52

Premierul Ion Chicu respinge categoric zvonul că ar urma să preia șefia Partidului Democrat, după alegerile prezidențiale, zvon apărut zilele trecute în spațiul public. Prim-ministrul zice că nu-i ajunge o picătură de talent pentru a se apuca de politică. 

„E un zvon absolut eronat și neîntemeiat. Ce să caut eu șef de partid nu știu unde? Indiferent de care partid ar spune. Eu nu-s politician, nu am fost membru de partid. Dați-mi măcar un raționament logic pentru acel partid sau pentru mine, în primul rând. O mie de ani eu nu-mi doresc ocupații de acest gen. Ca să fii politician trebuie să fii un om foarte talentat, foarte talentat. Eu nu am așa calități și nici nu-mi trebuie așa soartă”, a spus Chicu într-un interviu pentru Unimedia.info.

Tot zilele trecute în spațiul public au fost vehiculate informații că președintele Partidului Democrat Pavel Filip ar urma să demisioneze. Acestea au apărut după o întâlnirea de la Hotelul Luna. A doua zi însă, după o ședință de circa șapte ore a fracțiunii PDM, Filip a negat această informație și a spus că decizia ca el să fie președinte al partidului îi aparține Congresului democraților și doar membrii acestuia o pot schimba.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram