Premierul Ion Chicu respinge categoric zvonul că ar urma să preia șefia Partidului Democrat, după alegerile prezidențiale, zvon apărut zilele trecute în spațiul public. Prim-ministrul zice că nu-i ajunge o picătură de talent pentru a se apuca de politică. 

„E un zvon absolut eronat și neîntemeiat. Ce să caut eu șef de partid nu știu unde? Indiferent de care partid ar spune. Eu nu-s politician, nu am fost membru de partid. Dați-mi măcar un raționament logic pentru acel partid sau pentru mine, în primul rând. O mie de ani eu nu-mi doresc ocupații de acest gen. Ca să fii politician trebuie să fii un om foarte talentat, foarte talentat. Eu nu am așa calități și nici nu-mi trebuie așa soartă”, a spus Chicu într-un interviu pentru Unimedia.info.

Tot zilele trecute în spațiul public au fost vehiculate informații că președintele Partidului Democrat Pavel Filip ar urma să demisioneze. Acestea au apărut după o întâlnirea de la Hotelul Luna. A doua zi însă, după o ședință de circa șapte ore a fracțiunii PDM, Filip a negat această informație și a spus că decizia ca el să fie președinte al partidului îi aparține Congresului democraților și doar membrii acestuia o pot schimba.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!