Delegația Uniunii Europene la Chișinău va dona banii planificați pentru recepția dedicată Zilei Europei medicilor de la serviciul de urgență. Despre aceasta a anunțat ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko. 

„Dragi prieteni, în acest an nu putem sa fim împreună la recepția tradiționala, organizată cu prilejul Zilei Europei, pentru ca respectam restricțiile în timpul pandemiei. De aceea, noi, la Delegația Uniunii Europene, am decis să donam resursele financiare planificate pentru aceasta recepție către cei care se află zi de zi, pe linia întâi în lupta cu COVID-19 și anume personalul medical de la serviciului de urgență”, a spus ambasadorul.

Potrivit lui Peter Michalko, banii vor fi folosiți pentru ca săptămâna viitoare să fie livrate prânzuri de către restaurante din țară, personalului medical al Serviciului Național de Urgență.

„Cu acest gest modest vrem sa exprimam gratitudinea noastră. Recepția o să o organizăm, când trece această pandemie”, a mai spus Peter Michalko.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!