/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Reacția lui Năstase, la solicitarea lui Dodon privind alegerile prezidențiale: În timp ce ne luptăm cu criza, el se preocupă de mandat

missing
11 mai 2020, ora 12:11

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a venit cu o reacție, după ce astăzi șeful statului, Igor Dodon, a cerut Parlamentului să numească data alegerilor prezidențiale chiar la următoarea ședință a deputaților.

„Cu toată lumea ne-am convins care sunt preocupările fiecărui politician. În timp ce noi ne luptăm cu criza provocată de pandemie, economică, socială, în curând vom avea și una politică, Igor Dodon se preocupă de un mandat. Vreau să-i spun să nu aibă niciun fel de griji, indiferent când vor fi alegerile, de data asta eu voi fi acolo”, a declarat Andrei Năstase. 

Amintim că, Igor Dodon a propus ca scrutinul să fie organizat pe 1 noiembrie. Președintele susține că a venit cu o asemenea solicitare pentru a evita speculațiile, pentru că în ultimul timp mai mulți afirmă că se intenționează amânarea alegerilor prezidențiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram