Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a venit cu o reacție, după ce astăzi șeful statului, Igor Dodon, a cerut Parlamentului să numească data alegerilor prezidențiale chiar la următoarea ședință a deputaților.

„Cu toată lumea ne-am convins care sunt preocupările fiecărui politician. În timp ce noi ne luptăm cu criza provocată de pandemie, economică, socială, în curând vom avea și una politică, Igor Dodon se preocupă de un mandat. Vreau să-i spun să nu aibă niciun fel de griji, indiferent când vor fi alegerile, de data asta eu voi fi acolo”, a declarat Andrei Năstase. 

Amintim că, Igor Dodon a propus ca scrutinul să fie organizat pe 1 noiembrie. Președintele susține că a venit cu o asemenea solicitare pentru a evita speculațiile, pentru că în ultimul timp mai mulți afirmă că se intenționează amânarea alegerilor prezidențiale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!