/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

A fost audiat bărbatul care se declară proprietarul celor 1,5 milioane de euro depistate la Vamă în noaptea de Paște

12 mai 2020, ora 10:24

Procuratura a oferit detalii despre cele 1,5 milioane de euro depistate în noaptea de Paște la Vama Leușeni. Oamenii legii spun că au recepționat o cerere de la un moldovean stabilit în Londra, care spune că banii i-ar aparține.

Este vorba de Adriano Dulgher, fondatorul mai multor companii în Londra, Marea Britanie, și Republica Moldova. El a adresat o cerere, prin poșta electronică, la PCCOCS, din care ar rezulta că are apartenență la cele peste 1,5 milioane de euro depistate la Vama Leușeni, spun procurorii.

Bărbatul a fost ieri audiat în calitate de bănuit. Procurorii PCCOCS vor investiga și această versiune. Urmărirea penală continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor faptei investigate

Amintim că, banii au fost depistați la intrarea în țară, în habitaclul unui autocamion de model „Mercedes Actros”, înmatriculat în Republica Moldova, ce se deplasa fără încărcătură. Șoferul tirului a fost plasat în arest preventiv de 30 de zile, după ce fusese plasat inițial în arest la domiciliu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram