/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Tânărul care ar fi provocat teribilul accident de sâmbătă de la Pănășești, în arest preventiv pentru 15 zile

missing
12 mai 2020, ora 12:49

Tânărul de 32 de ani, aflat la volanul Mercedesului, care a intrat sâmbătă într-un Nissan, în apropiere de Pănășești, a fost plasat în arest preventiv pentru 15 zile. Acesta se află în izolatorul Penitenciarului 13.

Deocamdată, bărbatul nu a făcut declarații pentru poliție, iar investigațiile oamenilor legii continuă.

Amintim că un tânăr de 24 de ani și un copil de trei anișori au murit într-un accident produs sâmbătă la prânz pe traseul Chișinău – Ungheni. Un Mercedes ar fi ieșit la depășire într-o curbă periculoasă și s-ar fi ciocnit cu un Nissan. Șoferul Nissan-ului și minorul din mașina acestuia au murit pe loc, iar o femeie aflată pe bancheta din spate a fost grav rănită.

Tânărul de 24 de ani este petrecut azi pe ultimul drum.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram