/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Maia Sandu: „Nu este atât de important să fie un candidat comun al dreptei pentru prezidențiale”

missing
13 mai 2020, ora 22:56

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, consideră că nu este atât de important să se ajungă la un candidat comun la alegerile prezidențiale din acest an. Potrivit ei, aceasta pentru că nu există riscul ca în turul dur de scrutin să nu ajungă un candidat de pe dreapta.

Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să avem o cooperare care nu ar dăuna candidatului de pe dreapta care o să ajungă în turul doi. Asta este ideea. Sarcina cea mai complicată va fi să mobilizăm electoratul pentru turul doi. Asta este cea mai corectă cale și noi ne ținem de această abordare”, a declarat Maia Sandu în emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

În opinia ei, candidații de pe dreapta trebuie să desfășoare o campanie și o comunicare corectă așa încât să nu dăuneze alegerilor prezidențiale.

În același timp, partenerii PAS-ului din blocul ACUM, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și-a exprimat de mai multe ori opinia că la următorul scrutin prezidențial partidele de dreapta trebuie să înainteze un singur candidat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram