/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Continuă dezvăluirile despre întâlnirea lui Filip cu Plahotniuc în SUA. La una dintre ele a asistat și Candu: „Domnul Filip ezită să spună despre acea discuție...”

missing
14 mai 2020, ora 15:25

Continuă să apară informații noi despre întrevederile dintre Pavel Filip, actualul lider al Partidului Democrat (PDM), și Vlad Plahotniuc, fostul președinte al PDM-ului, în SUA. Ex-colegul lui Pavel Filip, Andrian Candu, spune că au fost mai multe întrevederi, despre care Pavel Filip acuma nu vorbește. La una dintre ele, care a avut loc la Washington, ar fi asistat și Candu. 

Deputatul Candu zice că, în pofida declarațiilor de acum ale democraților, Plahotniuc l-ar fi susținut pe Filip, în vara anului trecut: „Eu știu că domnul președinte Plahotniuc, atunci, în luna iulie, atunci când a vorbit cu Filip nu doar la Miami, unde a zis el, sau la Washington, în SUA, nu mai că nu știu de ce domnul Filip tot ezită să spună despre acele discuții și-i aduc aminte că în una din discuții am fost și eu alături și, dacă va fi nevoie, pot să povestesc în detaliu despre această discuție, care a avut loc la Washington, în într-un hotel numit Four Seasons, de pe Pennsylvania Avenue.

Ne-am întâlnit, ca să discutăm despre ce se întâmplă cu partidul. Domnul Plahotniuc l-a susținut. Acolo au fost alte detalii interesante despre care vom discuta la timpul potrivit, dar niciodată nu a fost vreo discuție de nesusținere a domnului Filip”, a spus Andrian Candu, într-un interviu pentru Europa Liberă.

Pavel Filip nu ne-a răspuns la telefon pentru a-i da o replică lui Andrian Candu. Anterior, Pavel Filip a declarat că s-a întâlnit vara trecută cu Vlad Plahotniuc, la Miami. Ulterior, acesta a venit cu o altă declarație în care a recunoscut că o întrevedere cu Plahotniuc a avut loc și la Washington. Președintele PD spune că nu vrea să ofere mai multe detalii despre acele întâlniri, întrucât sunt implicate mai multe persoane care nu ar dori ca aceste informații să fie publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram