/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Instituțiile de învățământ rămân închise. Comisia Extraordonară de Sănătate Publică anunță până când

missing
15 mai 2020, ora 20:57

Până la 30 iunie, atât cât va fi activă starea de urgență în sănătate publică, instituțiile școlare și preșcolare rămân închise. Anunțul a fost făcut astăzi de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Comisiei Extraordinare în Sănătate Publică. 

De asemenea, rămân închise și instituțiile universitare.

În funcție de evoluția situației epidemiologice, se va lua deciziile ulterioare vizavi de adaptarea unor măsuri care la momentul actual s-au impus”, a spus Dumbrăveanu.

Amintim că examenele pentru clasele a IV-a și IX-a au fost anulate examenele, iar o decizie finală referitor la examenele de bacalaureat urmează să adopte Parlamentul după ce Guvernul a aprobat un proiect de lege privind anularea BAC-ului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram