/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Piețele și centrele comerciale din Chișinău și Bălți rămân închise încă cel puțin două săptămâni

missing
15 mai 2020, ora 21:14

Piețele din municipiile Chișinău și Bălți rămân închise până la data de 31 mai. Decizia a fost luată astăzi la Comisia Extraordinară de Sănătate Publică.

Riscul de contaminare este încă foarte mare, de aceea, nu avem încă aprobarea medicilor și specialiștilor din domeniul sanitar-epidemiologic”, anunță premierul Ion Chicu.

Potrivit lui, în ultima perioadă s-au depistat încercări de a încălca această restricție și chiar unele partide politice îndemană populație să încalce regulile stabilite. „Aceste încălcări vor fi sancționate, or piețele din Chișinău și Bălți prezintă un pericol major de contaminare”, a menționat șeful cabinetului de miniștri.

Sperăm că la 31 mai vor fi deschise piețele din mun. Chișinău și Bălți și centrele comerciale tot. Dacă va fi posibil mai devreme, le vom deschide”, a precizat Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram