/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Declarație scandaloasă a președintelui: „Poporul nemulțumit va dărâma Curtea Constituțională”

missing
15 mai 2020, ora 17:05

 Igor Dodon a făcut o nouă declarație scandaloasă în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde”. Acesta a criticat din nou decizia Curții Constituționale, care a anulat Acordul de împrumut din Federația Rusă și a avertizat că, în cazul în care Înalta Curte va continua în același ritm și dacă va atenta la procesul electoral, atunci va fi dărâmată de popor.

„Dacă Curtea Constituțională va merge în continuare pe aceeași cale, cred că nemulțumirea poporului va fi foarte mare. Dar mai ales, dacă ei vor încerca să se implice în procesele democratice privind alegerile, să fie de acord sau nu cu alegerea poporului, atunci poporul, sau nemulțumirea poporului vor dărâma această Curte Constituțională. Nu știu sub ce formă, juridică ori fizică, însă eu sper foarte mult să nu ajungem până la asta”, a declarat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram