/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

Presa din România: Unul dintre medicii care s-au întors din R. Moldova are COVID-19

missing
16 mai 2020, ora 15:56

Unul dintre medicii români care s-au întors din misiunea din Republica Moldova a fost depistat pozitiv la noul coronavirus, scrie stiri.tvr.ro.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, spune că este asimptomatic și a fost internat în spitalul din Oradea.

„Ceilalți medici întorși din Republica Moldova urmează a fi testați pentru COVID-19, iar rezultatele vor fi gata mâine”, a spus Raed Arafat.

Cele 42 de cadre medicale plecate în urmă cu două săptămâni în Republica Moldova și-au încheiat misiunea, iar astăzi au revenit în România.

Medicii și asistenții români au fost întâmpinați la Vama Albița de premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și de șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram