/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Reacția consilierului Dragancea, după ce Usatîi a promis că piețele din Bălți vor fi redeschise începând cu marți

missing
16 mai 2020, ora 18:28

Consilierul premierului Vitalie Dragancea a venit cu o reacție după ce primarul de Bălți Renato Usatîi a promis că de marți piețele din oraș își vor relua activitatea. Acesta a spus că fiecare autoritate are atribuțiile ei și nu le poate depăși.

„Eu cred că ar trebui să-l întrebați pe Renato Usatîi dacă el poate face aceasta. În țară este cadrul legal, este ierarhie administrativă. Nu cred că merită de pus preț pe niște afirmații care intră în contradicție cu cadrul legal”, a declarat consilierul premierului Vitalie Dragancea, pentru tv8.md.

Amintim că, edilul s-a întâlnit astăzi cu vânzătorii care au protestat, fiind nemulțumiți de decizia autorităților centrale. Comercianții însă nu aveau toți măști de protecție și nu respectau distanța socială.

Ieri, premierul Ion Chicu a atenționat că piețele din Bălți prezintă un pericol major de contaminare și că rămân închise până pe 31 mai.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram