Alte două decese provocate de coronavirus au fost înregistrate în țară. Este vorba despre un bărbat din Chișinău și o femeie din Ștefan Vodă. Bilanțul cazurilor de deces urcă la 204, informează Ministerul Sănătății. 

Autoritățile spun că s-a stins din viață un bărbat de 69 de ani, din Chișinău. El a fost internat în stare gravă, la data de 7 mai, la Spitalul Clinic Muncipal „Sfânta Treime”. Acesta mai suferea de insuficiență cardiacă și congestivă, cardiomiopatie dilatativă.

A pierdut lupta cu virusul și o femeie de 79 de ani, din Ștefan Vodă. Ea a fost internată la data de 23 aprilie, la Spitalul Clinic Republican. Pacienta mai suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială, encefalopatie de geneză mixtă, obezitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!