Tragedie într-o familie dintr-o localitatea din raionul Cantemir. Un băiat de doar șapte ani a murit în somn. În jurul orei 14:00, mama acestuia, în vârstă de 31 de ani a sunat la poliție și a spus că fiul ei a făcut febră, după care a adormit şi nu s-a mai trezit.

Potrivit polițiștilor, minorul s-a trezit în jurul orei 07:00, iar după asta a privit televizorul împreună cu fraţii săi.

„Băiatul a vomitat. El a fost întrebat de părinţi dacă se simte rău, iar acesta a spus că nu îl doare nimic şi vrea să doarmă. La ora 13:50, mama băiatului când a vrut să-l trezească a observat că acesta nu prezenta semne de viaţă”, a precizat Cristina Ciobanu, ofițera de presă a IP Cantemir.

În urma cercetării la faţa locului, semne de moarte violentă nu au fost stabilite. Toate circumstanțele urmează a fi cercetate și stabilite de către Inspectoratul de Poliție Cantemir.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!