/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Caz cumplit la Cantemir. Un copil de șapte ani a murit în somn

missing
17 mai 2020, ora 17:59

Tragedie într-o familie dintr-o localitatea din raionul Cantemir. Un băiat de doar șapte ani a murit în somn. În jurul orei 14:00, mama acestuia, în vârstă de 31 de ani a sunat la poliție și a spus că fiul ei a făcut febră, după care a adormit şi nu s-a mai trezit.

Potrivit polițiștilor, minorul s-a trezit în jurul orei 07:00, iar după asta a privit televizorul împreună cu fraţii săi.

„Băiatul a vomitat. El a fost întrebat de părinţi dacă se simte rău, iar acesta a spus că nu îl doare nimic şi vrea să doarmă. La ora 13:50, mama băiatului când a vrut să-l trezească a observat că acesta nu prezenta semne de viaţă”, a precizat Cristina Ciobanu, ofițera de presă a IP Cantemir.

În urma cercetării la faţa locului, semne de moarte violentă nu au fost stabilite. Toate circumstanțele urmează a fi cercetate și stabilite de către Inspectoratul de Poliție Cantemir.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram