/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO VIDEO/ UPDATE: Accidentul din centrul capitalei! Șoferul mașinii „Audi", reținut pentru 72 de ore

missing
17 mai 2020, ora 11:45

UPDATE: 11:45 Tânărul de 27 de ani care se afla la volanul automobilului „Audi”, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, anunță oamenii legii.

Poliția în continuare documentează și stabilește toate circumstanțele.

UPDATE: 09:05 Un accident teribil s-a produs în această noapte, în jurul orei 01:30 la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail, soldat cu două victime. Patru mașini au fost implicate.

Potrivit poliției bărbatul de 39 de ani, care a decedat pe loc, se afla la volanul unui taxi de marcă „Toyota”. În mașină se mai afla un pasager, care a murit pe patul de spital. Cel puțin, încă patru persoane au fost transportate la spital.

„Accidentul s-a produs, după ce un automobil de marca „Audi”, condus de un tânăr de 27 ani, cu o pasageră la bord, ce se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare a intrat violent într-o „Toyota”, ce aparține unei companii de taximetrie, care se deplasa pe str. Ismail”, spun oamenii legii.

Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul la volanul automobilului „Audi” s-a tamponat cu o „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani care se afla în mașină cu o pasageră. În cele din urmă, acesta s-a izbit de un „Wolkswagen”, parcat în apropiere.

Poliția afirmă că totul s-a produs din cauza vitezei excesive și nerespectarea regulilor de circulație rutieră. Aceștia însă, nu au precizat cine s-ar face vinovat de teribilul accident.

Pe acest caz a fost inițiată o cauza penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Mai multe imagini de la fața locului au fost făcute publice pe o rețea de socializare de către martori.

Foto: Facebook/ Kiril Sirbu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram