Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv al Rusiei. Rachetele au lovit și o bază militară importantă de lângă Polonia

social

/FOTO/ Aglomerație la o piață din Hâncești, în ciuda restricțiilor. Oamenii s-au înghesuit să facă cumpărături

17 mai 2020, ora 16:31
Distribuie:

Aglomerație la o piața din raionul Hâncești, la două zile după ce starea de urgență a expirat. Oamenii au ieșit să-și cumpere cele necesare, dar măsurile de distanțare nu sunt respectate. 

„Piața este plină de oameni. Nu ai unde parca. Mai bine este să mergi pe jos. De asemenea sunt și foarte mulți comercianți care vând tot ce vreai. Nu am putut rezista foarte mult timp acolo, așa că am plecat”, a scris Vadim Dolinski care a fost la fața locului.

Din imaginile postate pe o rețea socială se poate observa că nu toți oamenii poartă măștile de protecție. Și distanța socială a fost evitată.

Contactată pentru un comentariu, ofițera de presă a IP Hâncești Cristina Vicol a spus că la piața vizată au fost antrenate patru echipaje de polițiști. Oamenii legii i-au avertizat atât pe comercianți cât și pe cumpărători.

Piața lucrează doar joi și duminică. Astăzi polițiștii i-au avertizat pe toți. În cazul în care săptămâna viitoare oamenii nu vor respecta regulamentul atunci aceștia vor fi penalizați”, a precizat Vicol.

Foto: Dolinski Vadim

Foto: Dolinski Vadim

Foto: Dolinski Vadim

Foto: Dolinski Vadim

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram