Aglomerație la o piața din raionul Hâncești, la două zile după ce starea de urgență a expirat. Oamenii au ieșit să-și cumpere cele necesare, dar măsurile de distanțare nu sunt respectate. 

„Piața este plină de oameni. Nu ai unde parca. Mai bine este să mergi pe jos. De asemenea sunt și foarte mulți comercianți care vând tot ce vreai. Nu am putut rezista foarte mult timp acolo, așa că am plecat”, a scris Vadim Dolinski care a fost la fața locului.

Din imaginile postate pe o rețea socială se poate observa că nu toți oamenii poartă măștile de protecție. Și distanța socială a fost evitată.

Contactată pentru un comentariu, ofițera de presă a IP Hâncești Cristina Vicol a spus că la piața vizată au fost antrenate patru echipaje de polițiști. Oamenii legii i-au avertizat atât pe comercianți cât și pe cumpărători.

Piața lucrează doar joi și duminică. Astăzi polițiștii i-au avertizat pe toți. În cazul în care săptămâna viitoare oamenii nu vor respecta regulamentul atunci aceștia vor fi penalizați”, a precizat Vicol.

Foto: Dolinski Vadim

Foto: Dolinski Vadim

Foto: Dolinski Vadim

Foto: Dolinski Vadim

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!